Dr Norton – Iris Pinson – Bibliotheek E-books

In mei 2015 is de roman Dr. Norton gepubliceerd.

Het verhaal gaat over twee sportieve jongemannen. Victor en Paul, die als studenten een wild leven leiden en als vrouwenverslinders te boek staan. Na hun studie doorlopen beide mannen een succesvolle carrière, waardoor hun werelden langzaam uiteendrijven. De gekoesterde waardering voor elkaar ontwikkelt zich tot een haatdragende jaloezie. Er zijn drie personages waar het verhaal om draait. Victor Bosch, de man die uit een invloedrijke familie komt. Voor hem is zijn carrière een gespreid bedje wat hem in alle opzichten succesvol maakt. Paul Norton, die in tegenstelling tot Victor als kind een liefdeloze jeugd had en met een hoge mate van zelfredzaamheid zijn hoofd boven water moest houden. De derde hoofdpersoon is Jackie. Zij is de vrouw die beide mannen manipuleert om zichzelf van status te voorzien. De mannen zijn haantjes. Victor is carrière gedreven. Status staat bovenaan zijn verlanglijst. Paul snakt naar aandacht en heeft een obsessieve drang om zijn seksuele behoeften te bevredigen. Hij neemt risico’s en kijkt niet zo nauw als er ergens geld te verdienen valt. Jackie is de troef van beide mannen om elkaar dwars te zitten. Zij is de ‘must have’.

Dr. Norton - Iris Pinson

 

Linken: Bibliotheek E-Book of Print

Flaptekst

Dr. Norton – Paul Norton en Victor Bosch zijn boezemvrienden die voor elkaar door het vuur gaan. Als ze tijdens hun studie samen een kamer delen is het elke avond feest. Ze hebben dezelfde voorliefde voor muziek, houden allebei van geintjes en van vrouwen. Deze twee sportieve en goed uitziende charmeurs bouwen al snel de reputatie op vrouwenverslinders te zijn. Het lijkt wel of dat juist de belangstelling bij vrouwen aanwakkert. Totdat Jackie zich aandient. Zij is de vrouw die het liefdesleven van beide mannen op de achtergrond regisseert, zonder de mannen zich hiervan bewust zijn.

Beide jongemannen doorlopen na hun studie een succesvolle carrière, waardoor hun werelden langzaam uiteen drijven. De gekoesterde waardering voor elkaar ontwikkelt zich tot een haatdragende jaloezie. Als Paul Norton door belangenverstrengeling aan de kant is gezet, overdenkt hij zijn leven en ondergaat hij een zuiveringsproces om met zichzelf in het reine te komen. Hij opent een alternatieve praktijk en als zijn leven weer op de rit is besluit Paul om het hart van Jackie te veroveren. Als een virus sluipt hij haar leven binnen en besmet hij haar. De ziekteverschijnselen worden te laat door haar naasten opgemerkt, waardoor Paul Norton onherstelbare schade aanbrengt om zijn ego te bevredigen.

Advertenties

Over Pinson

https://irispinson.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in #DrNorton, Afbeelding, Algemeen, Artikel, Auteur, Berichten, Bibliotheek, Blog, Boek, Boekhandel, Column, Diversen, E-Book, Erotiek, Fun, Ideeën, Inspiratie, Interview, Literatuur, Manuscript, Media, Nieuws, Novel, Relatiedrama, Roman, Schrijven, Schrijver, seks, Social Media, Tips, Tragiek, Uitgeverij en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s