Recensie Ellen van de Bergh

Ik heb uitgekeken naar de derde roman van Iris. Ook Dr Norton heeft indruk op me gemaakt, net zoals de andere boeken. De vlotte manier waarop ze het zakenleven beschrijft. De wendingen van het verhaal zorgen ervoor dat je het boek moeilijk kan neerleggen.

Eigenlijk maken we allemaal wel van die vrouwen mee die mannen manipuleren met hun uiterlijk. Ze draaien de mannen om hun vingers met leugens en die trappen er nog in ook.

Dr Norton is een mooi verhaal over twee mannen die het hart van Jackie willen veroveren, alleen maar om elkaar dwars te zitten.

De mannen zijn geen lieverdjes en gaan hun eigen weg waarbij ze leugens niet uit de weg gaan. Ze veroorzaken pijn en het verdriet met hun enorme ego’s, maar ze krijgen zelf ook een tik op de neus.

De ontknoping had ik me anders voorgesteld, maar deze was anders dan anders en dat maakte het juist verrassend.

Dr Norton leest lekker weg, net zoals de andere romans van Iris. Een tip voor de zomervakantie.

Voorkaft

Advertenties

Over Pinson

https://irispinson.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in #DrNorton, Afbeelding, Article, Artikel, Berichten, Bibliotheek, Blog, Boek, Boekhandel, Bronnen, Diversen, E-Book, Literatuur, M-commerce, Manuscript, Media, Nieuwsbrieven, Novel, Online boekwinkel, Post, Publiceren, Recensie, Recentie, Review, Reviews, Roman, Schrijven, Schrijver, Social Media, Tips, Uitgeverij en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s