Het theater van voyeurisme

Een journalistiek stuk in de NRC over Dominique Strauss Kahn (#DSK). Een man, zo glad als een aal in een emmer snot. Er is echt niets nieuws onder de zon. Onder het lezen zag ik de parallellen met California Dreaming, waarin Ben, een machtig zakenman ook regelmatig in een bordeel los gaat. Om stoom af te blazen, zoals hij dat noemt.

Iris Pinson – California Dreaming


*****

Toen Dana ongecontroleerd emotioneel werd van lust, penetreerde hij haar en stopte niet meer totdat hij aan zijn gerief was gekomen. Ze zakte uitgeput op haar buik op bed en wist niet meer of ze moest huilen of lachen. Dit was een ervaring, die zelfs nog nooit in haar dromen was voorgekomen.

Na afloop schoof hij teder met zijn hand de mooie bruine haarlokken opzij en liet daarna zijn vingers over haar gezicht glijden, “je bent zo mooi. Ik heb zelden zo’n mooie vrouw gezien waar alles de juiste proporties heeft.” Ben keek haar met een liefdevolle uitdrukking in zijn ogen aan.
   “Je zult je wel afvragen waar ik al die tijd ben geweest?”
Dana keek hem vragend aan, omdat ze niet wist waar het gesprek toe leidde. Hij gaf haar teder een kusje op de mond, “ik heb nu eindelijk meer tijd voor je. Zou je mijn maîtresse willen zijn? Niet in deze club, maar privé?”

*pagina 221*


*****
Op vrijdagavond elf uur stond Ben met een grote weekendtas in zijn hand voor de deur. Het viel Dana op dat hij veel aan het woord was en continu over zijn werk praatte. Hij vond het prettig dat ze aandachtig naar hem luisterde. Ze had wel door dat Ben een belangrijke functie bekleedde aan zijn ingewikkelde verhalen. Deze zaten vol met buitenlandse woorden waar ze nog nooit van gehoord had.

Dana vond het een vermoeiend weekend, omdat ze moest luisteren naar allerlei problemen, die zich binnen Translude voordeden en hoe Ben deze in goede banen leidde. Maar de seks met hem was heerlijk, maakte veel goed en het bracht uiteindelijk geld in het laatje.

*pagina 223*

DSK

Advertenties

Over Pinson

https://irispinson.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in #CaliforniaDreaming, Actualiteit, Afbeelding, Artikel, Auteur, Berichten, Bibliotheek, Blog, Boek, Boekhandel, E-Book, Informatie, Literatuur, Manuscript, Media, Nieuws, Review, Roman, Schrijver, Social Media, Storytelling en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s