Recensie Mathilde V – California Dreaming

California Dreaming speelt zich af in de kantoorwereld. Succes en macht. Twee begrippen die onoplosbaar zijn verbonden. Een realistische beschrijving met een meedogenloos keerpunt. De hoofdpersoon Dana komt aanvankelijk als een zeer arrogante tante over, maar als de werkelijkheid zichtbaar word, krijg je toch bewondering voor haar. Ze staat haar mannetje en ziet kans om haar kwetsbare hoofd boven water te houden. Het nare van het verhaal is, dat het zo naast je in de straat kan gebeuren zonder dat je het door hebt.

Een roman waar de spanning langzaam wordt opgevoerd en tot een onverwachte climax komt. Een aanrader als je van romans houdt die niet zo zoetsappig zijn.

http://books.google.nl/books?id=ne-tBAAAQBAJ&dq=california+dreaming+iris+pinson&hl=en&sa=X&ei=qv04VNeXJ4TZywOl-4KYCw&redir_esc=y 

Advertenties

Over Pinson

https://irispinson.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in #CaliforniaDreaming, Berichten, Bibliotheek, Boek, Column, E-Book, Evenement, Inspiratie, Interview, Literatuur, Recentie, Review, Reviews, Roman en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s