Recensie Elly van de Meer – California Dreaming

California Dreaming gaat over hoofdpersoon Dana. In het eerste deel wordt het leven van haar beschreven als ze haar carrière pad uitstippelt. Dana komt uit een welvarend gezin, heeft een leuke broer. Ze is carierregericht en deinst er niet voor terug om haar lichaam in de strijd te gooien. Ze wordt PA van Ben en gaat met hem mee op zakenreizen. Al snel wil ze binnen het bedrijf hogerop. Bijna lukt dat, maar Ben steekt er een stokje voor.
Ze krijgt een nieuwe baan en na een aantal jaar krijgt ze een relatie met één van de andere directeuren. Dan slaat het noodlot toe.

Het tweede verhaal gaat over Dana die uit een gebroken gezin komt, het leven is hard voor haar. Ook zij moet haar lichaam in de strijd gooien, alleen nu niet uit vrije wil. Ze krijgt een aantal vrienden. Als ze bij de ene het geluk niet vindt, stapt ze over op de andere vriend. Ze jaagt net als Dana uit het eerste deel het geluk na.

Is het motto : Leef je droom, of droom je leven?

Pluspunten: Fantasierijk, Meeslepend verhaal

http://www.bol.com/nl/p/california-dreaming/9200000035008002/ 

Advertenties

Over Pinson

https://irispinson.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in #CaliforniaDreaming, Algemeen, Article, Artikel, Auteur, Berichten, Bibliotheek, Boek, Boekhandel, E-Book, Literatuur, Publiceren, Recensie, Review, Reviews, Roman en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s